אהלן, צהריים טובים ושבוע טוב לכולם
אני שליו, אחד ממנהלי הקהילה Penguin-IL ויוצרי השרת ה FIVEM שלנו.
הקהילה שלנו דיי חדשה וממשיכה לגדול עם הזמן, במקביל לכך אנו עובדים על השרת ככול יכולתינו.
צוות ההנהלה ואני מחפשים צוות הנהלה לשרת ובנוסף לכך ובראש ובראשונה! אנו מחפשים מתכנתים לשרת.
כרגע השרת עובד עם מתכנת אחד ברמה גבוהה מאוד אשר עסק בתחום בצבא וכרגע בעל עסק אישי שלו בתחום ה Cyber-Security בלונדון.
המתכנת הזה מוביל את צוות הפיתוח וסקריפטינג של השרת ואפשר ללמוד ממנו המון!
ובתור אחד שלא ידע כלום, בשעה הצליח ללמד אותי לעשות דברים שלא עלו בדעתי לעשות!.
אנו מחפשים מתכנתים שלא יגיעו למצב שהם מרגישים שהם עובדים והם לחוצים בזמן.
בסופו של יום אנו רוצים שתגידו לעצמכם שזה היה יום כיף ומהנה ותרצו לחזור ולשחק ולתכנת בשרת שוב,תוך הבנה שכולנו אנשים עובדים עם לוז יומי משל עצמנו.
לגבי אחסון השרת - אנו כרגע מחפשים את החברה ההכי טובה ושהכי סומכים עלייה לגבי אחסון השרת, עם 0 תאקלים ובעיות, מאמין שדבר זה יפתר בימים הקרובים.
יש לנו קונספט מוכן לשרת ואנו יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים שיהיה בשרת ומה לא, כמובן שתמיד נשמח לעוד עצות לייעול!
זה Brief קצת על השרת, צוות ההנהלה והקהילה!
להמשך שאלות מוזמנים לפנות אלינו בדיסקורט Staragon#2652
מאחלים לכולם המשך שבוע טוב.
צוות הפורום המוביל = Penguin-IL
אני שליו, אחד ממנהלי הקהילה Penguin-IL ויוצרי השרת ה FIVEM שלנו.
הקהילה שלנו דיי חדשה וממשיכה לגדול עם הזמן, במקביל לכך אנו עובדים על השרת ככול יכולתינו.
צוות ההנהלה ואני מחפשים צוות הנהלה לשרת ובנוסף לכך ובראש ובראשונה! אנו מחפשים מתכנתים לשרת.
כרגע השרת עובד עם מתכנת אחד ברמה גבוהה מאוד אשר עסק בתחום בצבא וכרגע בעל עסק אישי שלו בתחום ה Cyber-Security בלונדון.
המתכנת הזה מוביל את צוות הפיתוח וסקריפטינג של השרת ואפשר ללמוד ממנו המון!
ובתור אחד שלא ידע כלום, בשעה הצליח ללמד אותי לעשות דברים שלא עלו בדעתי לעשות!.
אנו מחפשים מתכנתים שלא יגיעו למצב שהם מרגישים שהם עובדים והם לחוצים בזמן.
בסופו של יום אנו רוצים שתגידו לעצמכם שזה היה יום כיף ומהנה ותרצו לחזור ולשחק ולתכנת בשרת שוב,תוך הבנה שכולנו אנשים עובדים עם לוז יומי משל עצמנו.
לגבי אחסון השרת - אנו כרגע מחפשים את החברה ההכי טובה ושהכי סומכים עלייה לגבי אחסון השרת, עם 0 תאקלים ובעיות, מאמין שדבר זה יפתר בימים הקרובים.
יש לנו קונספט מוכן לשרת ואנו יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים שיהיה בשרת ומה לא, כמובן שתמיד נשמח לעוד עצות לייעול!
זה Brief קצת על השרת, צוות ההנהלה והקהילה!
להמשך שאלות מוזמנים לפנות אלינו בדיסקורט Staragon#2652
מאחלים לכולם המשך שבוע טוב.
צוות הפורום המוביל = Penguin-IL