Tanıtım:
Öncelikle herkese hayırlı günler. Sıfırdan bir FiveM sunucusu mu açmak istiyorsunuz veya var olan sunucunuzla ilgili düzenleme gibi planlarınız mı var ? İşte o zaman doğru yerdesiniz. Kaliteye hoş geldiniz.
Himzetim Neleri Kapsar ?:
FiveM Developer (Geliştiricilik) ihtiyacınızı karşılamak üzere hizmet vermekteyim.
Nasıl Bir Geliştiricilik Hizmeti Sunmaktayım ?:
Bilgi birikimimi ben orta-iyi arasında değerlendirmekteyim. Buna rağmen sizlere üst seviye bir hizmet sunmaktayım. Sizlere çoğu konuda yardımcı olabilecek kadar bilgi birikimine olduğumu belirtmek isterim.
Notlar:
1-) Forum üzerinden sorularınızı takip edeceğim ancak görememe ihtimalime karşı Discord üzerinden iletişime geçmek daha faydalı olacaktır.
2-) Paketlerde süre uzadıkça fiyatlar daha uygun hâle gelmektedir.
3-) Sadece script temin edebilmek için de benimle iletişime geçebilirsiniz. Script türüne göre fiyatlar değişmektedir.
4-) Sunucu danışmanlığı da yapmaktayız.
Herkese iyi günler dileriz. Sağlıcakla kalın.
İletişim:
Discord Kullanıcı Adı ve Etiketi: OreoBurak#4894
Discord Sunucusu:
İnternet Sitesi (Geliştirilmektedir):
Öncelikle herkese hayırlı günler. Sıfırdan bir FiveM sunucusu mu açmak istiyorsunuz veya var olan sunucunuzla ilgili düzenleme gibi planlarınız mı var ? İşte o zaman doğru yerdesiniz. Kaliteye hoş geldiniz.
Himzetim Neleri Kapsar ?:
FiveM Developer (Geliştiricilik) ihtiyacınızı karşılamak üzere hizmet vermekteyim.
Nasıl Bir Geliştiricilik Hizmeti Sunmaktayım ?:
Bilgi birikimimi ben orta-iyi arasında değerlendirmekteyim. Buna rağmen sizlere üst seviye bir hizmet sunmaktayım. Sizlere çoğu konuda yardımcı olabilecek kadar bilgi birikimine olduğumu belirtmek isterim.
Notlar:
1-) Forum üzerinden sorularınızı takip edeceğim ancak görememe ihtimalime karşı Discord üzerinden iletişime geçmek daha faydalı olacaktır.
2-) Paketlerde süre uzadıkça fiyatlar daha uygun hâle gelmektedir.
3-) Sadece script temin edebilmek için de benimle iletişime geçebilirsiniz. Script türüne göre fiyatlar değişmektedir.
4-) Sunucu danışmanlığı da yapmaktayız.
Herkese iyi günler dileriz. Sağlıcakla kalın.
İletişim:
Discord Kullanıcı Adı ve Etiketi: OreoBurak#4894
Discord Sunucusu:
Hidden link for visitors, to see
Log in or register now.
İnternet Sitesi (Geliştirilmektedir):
Hidden link for visitors, to see
Log in or register now.